Klima og miljø: Lokale og regionale planutfordringer (fagseminar) - Thon Hotel Oslo Airport, 28-29 januar 2010


Globale klimaendringer og lokale miljøutfordringer legger nye rammer for den regionale og lokale planleggingen. Pandagruppen og Kompas-Forum arrangerer fagseminar på Thon Gardermoen Hotel 28-29 januar 2010, der disse spørsmålene vil være i f Thon Hotel Oslo Airport

På seminaret vil vi diskutere årsakene til klimaendringene og sammenhengen mellom lokalt/regionalt miljø og klimaendringene. Kan vi tenke globalt og handle lokalt? Vi vil i den forbindelse også diskutere hvilken rolle planleggingen er tenkt å skulle spille, blant annet i forhold til den nye plan- og bygningsloven, og hvordan fylkeskommuner og kommuner tilpasser seg miljøutfordringene i praksis.

Overnatting: Prisen inkluderer enkeltrom med frokost, lunsj, pausebuffet begge dager og dagens 3-retters middag. Fri tilgang til kaffe/te/kakao og dagens frukt.

Dagpakke: Prisen inkluderer leie av møterom, fri tilgang til kaffe/te/kakao og frukt, pausebuffet samt lunsj for respektive dag. Kryss av for dagpakker hvis du ikke ønsker overnatting.

Hotellets adresse: Thon Hotel Oslo Airport, Balder Allé 2, 2065 Gardermoen

Alle deltakere (unntatt foredragsholdere) gjør selv opp med hotellet. Regning vil bli sendt ved "no show".

Se program!